SQL-Ledger Homepage

SQL-Ledger User Forum

Forum index page

Log in | Register

Back to the forum
Board view  Mix view

All vendors not displayed in report (General)

posted by chas@vircio.com(R), 29.01.2015, 17:49

All of the vendors have a matching record in the address table (vendor.id = address.trans_id).
Anything else I can look at?

Thanks for the reply Dieter!
No doubt it was an upgrade/import issue.
The guy who did it struggled to get it done in workable condition.
Can you give me a hint what additional tables/fields might be involved?
I have just over 100 vendors which I can probably fix by hand if I have
a
clue what to do.
Thanks,
Charles


Under Vendors-> Reports -- Search

If I select the "All" option, it does not display all my vendors.
Selecting any of the other options on the page (ie Open and/or
Closed)
seems to make no difference. I get the same list.

The missing records are not contiguous.

Looking at the Vendor table in Postgres, they all have a proper
startdate
and NULL enddate.

A History report likewise presents the same limited set of Vendors.

could be from importing data without knowing what to import. vendor
information is split up in various tables and if a link is missing the
name
won't show up.

you need at least one link to the address table.

 

Complete thread:

Back to the forum
Board view  Mix view
976 Postings in 320 Threads, 326 registered users, 59 users online (0 registered, 59 guests)
SQL-Ledger User Forum | Admin contact
RSS-Feed
powered by my little forum